Close
Piata Mihai Viteaza Cluj-Napoca
0745 188 321 [email protected]
Ore de functionare: 8:00 - la 18:00 Luni-Vineri

Viziunea noastra -

Cu o experienta de 19ani a personalului in domeniul opticii medicale, ORHIDEEA OPTIC ofera persoanelor cu probleme de vedere servicii ireprosabile si produse de calitate superioara. Ne caracterizeaza profesionalismul si devotamentul fata de clientii nostri.

Trecannd pragul magazinului nostru, veti intelege ca imaginea dumneavoastra este o prioritate pentru noi. Fie ca va doriti ochelari de vedere, ochelari de soare sau lentile de contact, alaturi de noi veti face alegerea cea mai potrivita nevoilor dumneavoastra.

Stim ca fiecare persoana este unica si la fel sunt si ohclelarii pe care ii poarta. Din acest motiv fiecare pereche de ochelari va fi personalizata in functie de nevoile medicale, dar si estetice. Ne-am propus ca, pe viitor, prin devotamentul si eperienta dobandita sa continuam sa va oferim o experienta vizuala clara si desavarsita, ce conduce la succes.

Suntem siguri ca v-am convins de importanta si valoarea ochelarilor bine alesi si precis confectionati.l Fie ca aveti nevoie de serviciile noastre, fie pentru un simpluy sfat sau consiliere va asteptam cu drag la Orhideea Optic. Este important pentru noi sa fie o experienta placuta si relaxanta. Aici INCEPE POVESTEA FRUMOASA A VEDERII CLARE! VINO SA TE CONVINGI!

  • Montaj cu aparatura computerizata

  • Optica Medicala - cu peste 850 de modele de rame

  • Consultatii - Pentru lentile aeriene (prescriptii ochelari)

  • Consultatii - Pentru lentile de contact

Pentru Programari

Orar de Luni - Vineri

08:00 - 18:00

Servicii Profesionale

Alegerea optima OrhideeaOptic

Specialisti Licentiati

Fa cunostinta cu echipa

Siguranta vederii

Orhideea Optic mereu aproape

Reparatii si Ajustari

Servicii Post Garantie

Garantie

Garantie extinsa la produse

Echipa Orhideea Optic

Afla primul noutatile si ofertele Orhideea Optic

Adauga
ro_RO
en_US ro_RO